Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g Zartbitter-Schokolade (50% Kakao), in Stücken
- 125 g Butter, weich, in Stücken
- 100 g Zucker
-
50
g Muscovado-Zucker
of 50 g brauner Zucker - 1 EL Vanillezucker, selbst gemacht
- ¼ TL Meersalz, fein
- 3 Eier (Kl. M)
- 60 g Mehl
- 25 g Kakao
- 1 TL Weinstein-Backpulver
- 250 g Himbeeren
- 20 g Orangensaft
- 250 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 960 kJ / 229 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 15 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Schokoladenmuffins
45min
Zitronen-Cupcakes
2 Std.
Oster-Cake-Pops
4h 40min
Pink Bunny
2h 25 min
Schokokuchen
1h
Choco-Chip-Muffins
1 godz. 40 min
Oster-Cake-Pops
4h 40min
Spinnennetz-Muffins
1 godz. 45 min
Cupcakes mit Doppelkeks
2 Std.
Beeren-Schicht-Torte
2h 15 min
Triple Chocolate Cake
2 Std. 30 Min
Schokoladen-Himbeer-Torte
5 Std. 30 Min