Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g natives Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 40 g Parmesan, in Stücken
- 300 g Wasser
-
¼
Würfel Hefe (10 g)
of ½ Pck. Trockenhefe -
1
TL Zucker
of 1 TL Backmalz - 500 g Weizenmehl Type 550
- 10 g Salz und etwas mehr zum Bestreuen
- 250 g Kartoffeln, in Scheiben (1-2 mm)
- 1 - 2 Stängel Rosmarin, abgezupft
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 2719 kJ / 650 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 107 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 5.4 g
Alternatieve recepten
Gefüllte Kartoffel-Focaccia
2h 50min
Focaccia mit Zwiebeln
2h 20 min
Focaccia auf apulische Art
1h 40 min
Pizzette mit Ziegenkäse
1 godz. 35 min
Focaccia mit Salsiccia
2h
Focaccia mit Sardellen
1 Std. 45 Min
Knusprige Focaccia
2 Std. 10 Min
Focaccia mit Thymian
1 godz. 55 min
Gefüllte Focaccia mit Crescenza-Käse
1 Std. 45 Min
Pizza auf ligurische Art
1h 50min
Vegetarische Calzoni
2h
Tomaten-Focaccia
2 Std. 10 Min