![Pizza alla marinara (auf Seefahrerart) Pizza alla marinara (auf Seefahrerart)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/A5570D31-D99F-42D7-A0F8-409F25AA914A/Derivates/3DA5CBBB-C882-4892-999A-BA6EB368FD5E.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 220 g Wasser, lauwarm
- 30 g natives Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
-
1
TL Zucker
of 1 TL Backmalz -
½
Würfel frische Hefe
of 1 Pck. Trockenhefe - 400 g Weizenmehl Type 550
- 1 TL Salz
Belag
- 3 Knoblauchzehen
- 30 g natives Olivenöl
- 300 g Tomaten, frisch oder aus der Dose
- 1 ½ TL Salz
- 2 - 3 Blätter Basilikum, in Streifen
- 1 TL Oregano, getrocknet
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1035 kJ / 248 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 8 g
- Vezels
- 2.7 g
Alternatieve recepten
Pizza Margherita
1h 35min
Frische Nudeln mit Zucchini-Blüten
1h 15min
Pizza Frescolina
1h 40min
Pizza mit Gemüse und Chilikäse
1 godz. 10 min
Pizza Margherita mit Bier
2ч. 10 мин.
Pizza auf römische Art
1h 40min
Paprika-Pizza
1h 55min
Tomatensauce
30 min
Pizza für 2 Bleche mit Grundsauce und Käse als Belag
1h 40min
Kartoffelspalten mit Guacamole
40 мин.
Tomatensugo all'arrabbiata
30 min
Pasta all´arrabiata
30 min