![Pizza Frescolina Pizza Frescolina](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/E5145027-7876-462D-9976-FB0A15AF5C29/Derivates/e66943610519dc8af600fdccc3a94c04e590a4e3.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 30 g Sonnenblumenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 220 g Wasser, lauwarm
-
1
TL Zucker
of 1 TL Backmalz -
½
Würfel Hefe (20 g)
of 1 Pck. Trockenhefe - 400 g Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 TL Salz
Belag
- 100 g passierte Tomaten, konserviert
- 4 - 6 Blätter Basilikum, abgezupft
- 1 - 2 Prisen Salz
- 1 Prise Pfeffer
- 20 g natives Olivenöl
- 16 Cherry-Tomaten, halbiert
- 90 g Rucola, in Stücken
- 200 g Büffel-Mozzarella, in Stücken (1 cm), oder Burrata-Käse (Mozzarella mit Creme fraiche gefüllt)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3489 kJ / 834 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 99 g
- Vetten
- 38 g
- Vezels
- 4.1 g
Alternatieve recepten
Pizza Bianco mit Pesto und Mozzarella
1 Std. 25 Min
Knoblauch-Spaghetti mit Robiola, Basilikum-Tomaten-Sauce und Ofentomaten
1 godz. 20 min
Pizza Vier Jahreszeiten
1 godz. 30 min
Pizza Bianco mit Speck und Endivie
1 godz. 20 min
Pizza auf römische Art
1 Std. 40 Min
Pizza bianco mit Pesto und Mozzarella
1 godz. 20 min
Paprika-Pizza
1h 55min
Pizza mit Rucola und Parmaschinken
1hod.
Tomaten-Rucola-Pizza
50min
Nudel-Rucola-Salat
50min
Frische Tomaten-Pasta
25 Min
Pizza alla marinara (auf Seefahrerart)
1hod. 35min