Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 30 g Sonnenblumenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 220 g Wasser, lauwarm
-
1
TL Zucker
of 1 TL Backmalz -
½
Würfel Hefe (20 g)
of 1 Pck. Trockenhefe - 400 g Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 TL Salz
Belag
- 100 g passierte Tomaten, konserviert
- 4 - 6 Blätter Basilikum, abgezupft
- 1 - 2 Prisen Salz
- 1 Prise Pfeffer
- 20 g natives Olivenöl
- 16 Cherry-Tomaten, halbiert
- 90 g Rucola, in Stücken
- 200 g Büffel-Mozzarella, in Stücken (1 cm), oder Burrata-Käse (Mozzarella mit Creme fraiche gefüllt)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3489 kJ / 834 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 99 g
- Vetten
- 38 g
- Vezels
- 4.1 g
Alternatieve recepten
Pizza alla marinara (auf Seefahrerart)
1h 35min
Tomaten-Rucola-Pizza
50 dk
Pizza mit Salsiccia
2h 40min
Pizza auf römische Art
1h 40min
Pizzette "Tricolore"
1 Std. 30 Min
Paprika-Pizza
1 Std. 55 Min
Pizza Margherita
1h 35min
Pizza mit Frischkäse und Artischocken
1 Std. 25 Min
Vegetarische Calzoni mit Pilzen
1 godz. 5 min
Pizza Margherita mit Bier
2hod. 10min
Pizza-Bruschetta
1 Std. 30 Min
Nudeln mit Käsesauce, Pesto und frischen Tomaten
45 Min