Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- ¼ Würfel Hefe (10 g)
- ½ TL Zucker
- 600 g Wasser
- 1000 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 40 g Olivenöl
- 10 g Salz
Belag und Fertigstellung
- 1 Dose Tomaten, geschält (400 g)
- 12 Basilikumblätter, frisch
- ½ TL Salz
- 6 Prisen Pfeffer
- Mehl zum Bearbeiten
- 3 Flaschentomaten, in dünnen Scheiben
- 24 Scheiben Pancetta, dünn
- 24 Sardellenfilets, in Öl, abgetropft
- 500 g Büffel-Mozzarella, abgetropft, in dünnen Scheiben
- 6 TL Olivenöl
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 4580 kJ / 1093 kcal
- Eiwitten
- 39 g
- Koolhydraten
- 128 g
- Vetten
- 43 g
Alternatieve recepten
Pizza Greco
1 Std. 20 Min
Pizza mit Ratatouille
3 Std.
Pizza Frescolina
1 godz. 40 min
Pizza mit Schinken und Pilzen
1 Std. 45 Min
Pizza Diavolo
1 godz. 15 min
Pizza mit Salsiccia
2ωρ. 40 λεπτ.
Pizza auf römische Art
1 godz. 40 min
Blini mit Paprikaragout
2h
Focaccia di Mandorla
2h
Steinpilz-Frischkäse-Focaccia
2h
Erdbeer-Tarte
7h
Pizza alla marinara (auf Seefahrerart)
1ωρ. 35 λεπτ.