Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 300 g Wasser, lauwarm
- 1 TL Zucker
- 30 g frische Hefe
- 500 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 ½ TL Salz
- 80 g Parmesan, in Stücken
- 2 Peperoni, rot, in Stücken
- 2 Peperoni, grün, in Stücken
- 400 g Mett
- 2 EL Fenchelsaat
- 1 TL Oregano, getrocknet
- 8 Prisen Pfeffer
- 1 TL geriebene Zitronenschale, Bio
- 1 Dose Pizzatomaten (400 g)
- 4 EL Kapern, abgetropft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 4235 kJ / 1011 kcal
- Eiwitten
- 41 g
- Koolhydraten
- 99 g
- Vetten
- 47 g
Alternatieve recepten
Focacce mit Oliven
2sa
Sauce all'amatriciana
20min
Pizza auf römische Art
1h 40min
Pizza Margherita
1h 35min
Pizza mit Pancetta, Tomaten und Büffel-Mozzarella
4hod.
Mediterranes Ciabatta Stuffing
5min
Pissaladière
1h 20min
Trofie
1ωρ.
Focaccia mit Salami und Feigen
2h 30min
Pizza Capricciosa
1h 40min
Focaccia mit Salsiccia
2sa
Pizza alla marinara (auf Seefahrerart)
1h 35min