Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 300 g Wasser, lauwarm
- 1 TL Zucker
- 30 g frische Hefe
- 500 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 ½ TL Salz
- 80 g Parmesan, in Stücken
- 2 Peperoni, rot, in Stücken
- 2 Peperoni, grün, in Stücken
- 400 g Mett
- 2 EL Fenchelsaat
- 1 TL Oregano, getrocknet
- 8 Prisen Pfeffer
- 1 TL geriebene Zitronenschale, Bio
- 1 Dose Pizzatomaten (400 g)
- 4 EL Kapern, abgetropft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 4235 kJ / 1011 kcal
- Eiwitten
- 41 g
- Koolhydraten
- 99 g
- Vetten
- 47 g
Alternatieve recepten
Babas au citron
1h 30min
Gegrillte Salzwasserscampi mit Knoblauch-Soja-Sauce
20 min
Focaccia mit Sardellen
1h 45min
Pizza mit Pancetta, Tomaten und Büffel-Mozzarella
4h
Fischfilet im Basilikumteig
1 godz.
Ravioli alla napoletana
1 godz.
Focaccia mit Thymian
1h 55 min
Pizza auf ligurische Art
1h 50min
Hackbällchen in Rotwein-Sugo
1h 20min
Focaccia mit Rosmarin
1 godz.
Pizza Capricciosa
1 godz. 40 min
Pizza Diavolo
1 Std. 15 Min