Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Basilikum-Tomatendip
- 2 Knoblauchzehen
- 200 g Cherry-Tomaten, bunt, halbiert
- 20 g Olivenöl
- 200 g Frischkäse
- 3 Stängel Basilikum, abgezupft
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
Zucchinipiccata und Fertigstellung
- 100 g Parmesan, in Stücken
- 100 g Mehl
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 3 Eier
- Öl zum Braten
- 300 g Zucchini, in schrägen Scheiben (5 mm), ca. 25-30 Stück
- Voeding
- per 4 Portionen
- Calorieën
- 9181 kJ / 2194 kcal
- Eiwitten
- 92 g
- Koolhydraten
- 91 g
- Vetten
- 161 g
- Vezels
- 10.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Auberginen-Türmchen mit Basilikumschaum
35min
Glasgow - Kräuter-Crumpets mit Pfefferbutter
1ωρ.
Steinpilz-Frischkäse-Focaccia
2 Std.
Pilz-Crostini
45min
Marinierte Tomaten
35min
Auberginen-Kichererbsen-Röllchen
1ωρ. 20 λεπτ.
Gnocchi vom Blech
1ωρ. 10 λεπτ.
Auberginen-Schiffchen
1h 15min
Mozzarella gefülltes Fladenbrot
45min
Spargel im Knusperteig mit zweierlei Dips
1ωρ. 10 λεπτ.
Zucchini-Crostini
35min
Zucchini-Parmesan-Küchlein
40 Min