Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Basilikum-Tomatendip
- 2 Knoblauchzehen
- 200 g Cherry-Tomaten, bunt, halbiert
- 20 g Olivenöl
- 200 g Frischkäse
- 3 Stängel Basilikum, abgezupft
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
Zucchinipiccata und Fertigstellung
- 100 g Parmesan, in Stücken
- 100 g Mehl
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 3 Eier
- Öl zum Braten
- 300 g Zucchini, in schrägen Scheiben (5 mm), ca. 25-30 Stück
- Voeding
- per 4 Portionen
- Calorieën
- 9181 kJ / 2194 kcal
- Eiwitten
- 92 g
- Koolhydraten
- 91 g
- Vetten
- 161 g
- Vezels
- 10.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fächerkartoffeln
1 godz. 5 min
Flammküchlein
1sa 20 dk
Zucchini-Kartoffelpuffer mit Sour Cream
30 Min
Zucchini-Kräuter-Omelette
50 dk
Auberginen-Türmchen mit Basilikumschaum
35 Min
Glasgow - Kräuter-Crumpets mit Pfefferbutter
1 Std.
Kartoffelküchlein mit Cheddarkern
45 Min
Kräuter-Pancakes
15min
Kürbisrösti mit Kräuterdip und Landschinken
30 Min
Bärlauch-Crêpes mit Frischkäsecreme und Eisbergsalat
1 Std. 15 Min
Blumenkohl-Käse-Patties
30 Min
Auberginen-Schiffchen
1 Std. 15 Min