Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Basilikum-Tomatendip
- 2 Knoblauchzehen
- 200 g Cherry-Tomaten, bunt, halbiert
- 20 g Olivenöl
- 200 g Frischkäse
- 3 Stängel Basilikum, abgezupft
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
Zucchinipiccata und Fertigstellung
- 100 g Parmesan, in Stücken
- 100 g Mehl
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 3 Eier
- Öl zum Braten
- 300 g Zucchini, in schrägen Scheiben (5 mm), ca. 25-30 Stück
- Voeding
- per 4 Portionen
- Calorieën
- 9181 kJ / 2194 kcal
- Eiwitten
- 92 g
- Koolhydraten
- 91 g
- Vetten
- 161 g
- Vezels
- 10.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kartoffelpuffer-Roulade auf dem Blech
2h
Auberginen-Schiffchen
1h 15 min
Porree-Schinken-Taler
2 Std. 10 Min
Zucchini-Crostini
35 Min
Kartoffelküchlein mit Cheddarkern
45 Min
Bärlauch-Crêpes mit Frischkäsecreme und Eisbergsalat
1h 15 min
Zucchini-Parmesan-Küchlein
40 Min
Auberginen-Kichererbsen-Röllchen
1h 20min
Gnocchi vom Blech
1 Std. 10 Min
Bärlauch-Fougasse
2h 20 min
Brotknöpfle
35 Min
Auberginen-Türmchen mit Basilikumschaum
35 Min