![Zucchinipiccata Zucchinipiccata](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/f0eb0e4d-2e95-4a1a-b676-f81f8868f547/Derivates/cb0d007c-8575-4e4e-8cd7-d3be5462b97a.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Basilikum-Tomatendip
- 2 Knoblauchzehen
- 200 g Cherry-Tomaten, bunt, halbiert
- 20 g Olivenöl
- 200 g Frischkäse
- 3 Stängel Basilikum, abgezupft
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
Zucchinipiccata und Fertigstellung
- 100 g Parmesan, in Stücken
- 100 g Mehl
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 3 Eier
- Öl zum Braten
- 300 g Zucchini, in schrägen Scheiben (5 mm), ca. 25-30 Stück
- Voeding
- per 4 Portionen
- Calorieën
- 9181 kJ / 2194 kcal
- Eiwitten
- 92 g
- Koolhydraten
- 91 g
- Vetten
- 161 g
- Vezels
- 10.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Auberginen-Schiffchen
1 Std. 15 Min
Marinierte Möhren
2h 35min
Zucchini-Crostini
35 Min
Auberginen-Türmchen mit Basilikumschaum
35 Min
Fächerkartoffeln
1 Std. 5 Min
Pilz-Cannelloni
1 Std. 35 Min
Pilzza
1h 20min
Zucchini-Taboulé mit gebratenem Halloumi
1 Std. 50 Min
Zucchini-Kräuter-Omelette
50 Min
Flammküchlein
1h 20min
Spinat-Käse-Taschen
1 Std. 45 Min
Zucchini-Kartoffelpuffer mit Sour Cream
30 Min