Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g Haselnüsse
- 150 g getrocknete Aprikosen, entsteint
- 300 g Zwiebeln, geviertelt
- 20 g Knoblauch
- 60 g Olivenöl zum Beträufeln
- ½ TL Salz
- 200 g Couscous
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht,
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l), zerkrümelt - 600 g Wasser
- 200 g Möhren, in Scheiben (5 mm)
- 200 g Zucchini, grün, in Scheiben (7-10 mm)
- 150 g rote Paprika, in mundgerechten Stücken
- 100 g Erbsen, TK
- 200 g Feta, in kleinen Würfeln (5 mm)
- 2 TL Petersilie, gehackt, zum Garnieren
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2607 kJ / 622 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 47 g
- Vetten
- 37 g
- Vezels
- 12.4 g
Alternatieve recepten
Gemüse-Couscous mit Aprikosen und Pinienkernen
50 Min
Gemüse-Curry mit Couscous
30 Min
Gemüse-Couscous mit Aprikosen und Pinienkernen
50 Min
Couscous-Salat
50 Min
Linsensuppe mit Aprikosen und Granatapfel
35 dk
Mediterrane Pastetchen
1sa
Linsen-Fenchel-Salat mit Frühlingszwiebeln und Ananas
1sa
Gemüse-Couscous mit Datteln und Feta
50 Min
Quinoasalat mit Bohnen und Ziegenkäse
30 Min
Möhrenquiche mit Salbei
1h 35min
Gemüse-Kichererbsen-Tajine
50 Min
Winterlicher Quinoasalat
40 dk