Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Parmesan, in Stücken
- 5 - 10 g Petersilie, ohne Stiele
- 1 - 2 Prisen Pfeffer
- 1100 g Wasser
- 2 TL Salz
- 160 g Lasagneplatten
- 300 g Auberginen, gewürfelt (ca. 1 cm)
- 1 Knoblauchzehe
- 50 g Zwiebeln, in Stücken
- 50 g Möhren, in Stücken
- 30 g Staudensellerie, in Stücken
- 30 g natives Olivenöl
- 500 g passierte Tomaten, konserviert
- 250 g Ricotta, abgetropft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2352 kJ / 561 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 48 g
- Vetten
- 29 g
- Vezels
- 7 g
Alternatieve recepten
Auberginen-Auflauf mit Tomaten-Sugo
1h 50 min.
Auberginen-Schiffchen
1h 15min
Ratatouille-Lasagne
1h 30min
Bucatini mit Auberginen und Steinpilzen
1 Std. 10 Min
Cannelloni mit Artischocken und Tomatensauce
1h 35min
Auberginen-Pasta
30min
Spinat-Pistazien-Flans
35min
Spinat-Soufflé mit Käse
45min
Frische Ravioli mit Ricottafüllung und Auberginensauce
1h 50 min.
Bucatini mit Auberginen, Tomaten und Steinpilzen
50min
Aubergine-Parmaggiana
1 Std. 10 Min
Melanzane alla Parmigiana
1 Std. 10 Min