Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa
- 140 g de agua
- 10 g de levadura prensada fresca
- 1 cucharadita de azúcar
- 230 g de harina
- 1 cucharadita de sal
- 10 g de aceite de oliva (y un poco más para engrasar el bol)
Relleno
- 50 g de soja texturizada
- 200 g de caldo de verduras
- 1 diente de ajo
- 75 g de cebolla en cuartos
- 100 g de berenjena con piel, en trozos (2-3 cm)
- 30 g de aceite de oliva
- ½ cucharadita de chile seco desmenuzado
- 1 cucharada de ras el hanout
- ½ cucharadita de comino molido
- 1 pellizco de hebras de azafrán
- 25 g de zumo de limón
- 50 g de espinacas baby frescas
- 50 g de queso feta desmenuzado
Montaje
- harina (para espolvorear)
- aceite (para la sartén)
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 1595 kJ / 382 kcal
- Eiwitten
- 15.1 g
- Koolhydraten
- 49.4 g
- Vetten
- 13.6 g
- Vezels
- 5.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tacos de chile vegetarianos
30min
Parmentier vegetariano con boloñesa de lentejas y berenjena
2 Std.
Bao buns vegetarianos
40 Min
Falafel de garbanzos
13小时
Hamburguesas de brócoli con vinagreta de rabanitos
1 Std.
Crumble estilo indio
1 Std.
Pakora de berenjena con salsa de yogur
1 Std.
Falafel con ensalada y salsa tahini
9 Std.
Curry vegano con tofu
30min
Lasaña de soja a la florentina
1 Std. 30 Min
Minitacos vegetarianos
50 Min
Tacos vegetales de lentejas con dip de tofu
4 Std. 30 Min