Compatibele versies
Socca con cobertura de atún, aceitunas y alcaparras
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g de harina de garbanzos
- 250 g de agua
- 50 g de aceite de oliva (y algo más para engrasar)
- ½ cucharadita de sal
- 1 cebolla roja en cuartos
- 1 diente de ajo
- 1 tomate en trozos
- 100 g de atún en aceite escurrido
- 1 cucharada de aceitunas negras sin hueso
- 1 cucharada de alcaparras aclaradas y escurridas
- 1 pellizco de orégano seco
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- 2 - 3 hojas de albahaca fresca cortadas en juliana fina
- 1 pellizco de chile seco desmenuzado (optioneel)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 4753 kJ / 1140 kcal
- Eiwitten
- 55 g
- Koolhydraten
- 73 g
- Vetten
- 66 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bao buns vegetarianos
40min
Snacks de garbanzos especiados
1h
Crêpes de harina de garbanzos rellenas de ensalada de berenjenas
1h 15min
Zoodles con boloñesa rápida de lentejas
15min
Hamburguesas de mijo
55 Min
Pilaf de mijo con remolacha y judías verdes
20 min
Falafel de lentejas rojas y coliflor
2 Std. 30 Min
Panisses (bastones de garbanzos)
1 Std. 30 Min
Crackers de quinoa
30min
Pastel de lentejas
1 godz. 55 min
Mijo al curry con pollo y piña (sin gluten)
50 min
Pizza de remolacha y kale
2 Std. 30 Min