Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 dientes de ajo
- 50 g de aceite de oliva
- 1 cucharadita de cúrcuma molida
- 200 g de kale troceado
- 300 g de arroz de grano redondo
- 1 pastilla de caldo de verduras
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de nuez moscada molida
- 1 manojo de espárragos verdes (sin la parte leñosa) en trozos (aprox. 150 g)
- 100 g de queso mascarpone
- 800 g de agua
- 50 g de pipas de girasol
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1629 kJ / 389 kcal
- Eiwitten
- 8.3 g
- Koolhydraten
- 43.7 g
- Vetten
- 21.1 g
- Vezels
- 4.2 g
Alternatieve recepten
Risotto vegetariano
25min
Quiche con verduras de primavera
50min
Risotto integral de espárragos y puerros
1h
Risotto de remolacha y queso de cabra
45min
Tagliatelle con guisantes a la menta y jamón ibérico
2h 30min
Lentejas con kale
30min
Pastel de patata con kale
1 Std. 40 Min
Risotto de hinojo, apio, habas y gambas
30min
Risotto de quinoa con setas y champiñones
40min
Pilaf de mijo con remolacha y judías verdes
20min
Sopa de remolacha con ñoquis de hierbas
1h 10min
Arroz integral con atún y alcachofas
50min