Apparaten en Accessoires
Vegan Caesar dressing
Voorbereiding 5min
Totaal 5min
6 portions
Ingrediënten
-
extra virgin olive oil60 g
-
lemon juice30 g
-
filtered water20 g
-
canned chickpeas rinsed and drained100 g
-
shiro (white) miso paste20 g
-
pickled capers rinsed and drained15 g
-
garlic clove1
-
salt1 - 2 pinches
-
ground black pepper1 - 2 pinches
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
1.6 g
Calorieën
485.5 kJ /
48.9 kcal
Vetten
10.6 g
Vezels
1.2 g
Koolhydraten
3.1 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Plant to Plate
120 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Vegan "Beefy" Burger
1u. 40min
Vegan "Crab" Cakes
1u. 10min
Vegan Parmesan Crackers
30min
Vegan mayonnaise
15min
Cashew pouring cream
35min
Savoury cashew cream cheese
3u. 10min
Cashew cheddar cheese
3u. 10min
Plant-based parmesan
5min
Japanese-style dressing
5min
Thai tofu and sweet potato cakes
30min
Vegan Pesto
10min
Vegan butter
8u. 5min