Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g pruimtomaten, in vier gesneden
- 40 g verse gember, gepeld, in schijfjes (2 mm)
- 40 g druivenpit olie
- 80 g verse rode chilipeper, zaadjes verwijderd, in stukken (2 cm)
- 10 teentjes knoflook
- 100 g witte wijnazijn
- 200 g suiker
- 2 tl zout
- Voeding
- per 1 Totale recept
- Calorieën
- 6000 kJ / 1434 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 263 g
- Vetten
- 43 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kippenbouillonpasta
45 min
Pindakaas en koekjesijs
Keine Bewertungen
Roze pompelmoes en rode bessensap
Keine Bewertungen
Stoofpot van zwarte bonen met spiegeleieren en maïstortilla's
16óra
Gazpacho
1h 15min
Traditionele Taiwanese vleeszijde
Keine Bewertungen
Gefermenteerde wortelen
Keine Bewertungen
Rogge flatbreads
Keine Bewertungen
Dunne grissini
Keine Bewertungen
Zoete aardappel pannenkoekjes met rabarber-anijs compote
25 min
Tomatenketchup
1h 15min
Kikkererwtensoep met spinazie
40min