Apparaten en Accessoires
Tomaat en Chili jam
Voorbereiding 15min
Totaal 1u. 15min
1 pot
Ingrediënten
-
pruimtomaten in vier gesneden1000 g
-
teentjes knoflook10
-
verse gember gepeld, in schijfjes (2 mm)40 g
-
druivenpit olie40 g
-
verse rode chilipeper zaadjes verwijderd, in stukken (2 cm)80 g
-
witte wijnazijn100 g
-
suiker200 g
-
zout2 tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 pot
Natrium
4727.5 mg
Eiwitten
13.2 g
Calorieën
6001.1 kJ /
1434.3 kcal
Vetten
42.8 g
Vezels
14.6 g
Verzadigd vet
4 g
Koolhydraten
263.1 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Ontvangen & genieten
9 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Îles Flottantes' in Witte Chocoladecrème en Rozenwater
Geen beoordelingen
Zalm mozaïek
Geen beoordelingen
Carpaccio van rode biet en burrata met de Peeler
1u. 25min
Sinaasappel-currydressing
10min
Gegrilde kaas met champignons
Geen beoordelingen
Sous-vide miso aubergine
2u. 45min
Verse pasta zonder eieren
Geen beoordelingen
Flan van asperges met zeetong
Geen beoordelingen
Chutney van veenbessen en rozemarijn
45min
Tapenade gebakken kip en aardappelpuree met gekarameliseerde uien
2u. 15min
Sinaasappelconfituur met Campari
1u. 35min
Zeetong in granaatappelboter met pastinaak en anijs puree
Geen beoordelingen