Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Koftas di agnello
- 20 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 150 g di cipollotto a pezzi
- 900 g di spalla di agnello (con o senza osso), trita
- ½ cucchiaino di sale
- ½ cucchiaino di pepe bianco macinato
Salsa ai peperoni
- 300 g di cipolle a metà
- 150 g di peperone rosso, pulito e a pezzi (3 cm)
- 20 g di olio di oliva + q.b.
- 400 g di pomodori pelati, con la loro salsa
- ½ cucchiaino di sale
- ½ cucchiaino di pepe bianco macinato
- 400 g di patate, pelate e a fette (2-3 mm)
- 350 g di pomodori a fette (2-3 mm)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2400 kJ / 576 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 42 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spezzatino di tofu e maiale dello Sichuan
20 Min
Zuppa di lenticchie in versione orientale
30 Min
Zuppa di cavolo con tofu
1 godz. 45 min
Zuppetta asiatica con tofu (vegan)
1h 30min
Salsicce al curry con lenticchie
1h 20min
Lasagne con ragù di salsiccia e fave
1h 40min
Zuppa Thenthuk
1h
Zuppa di noodles vegetariana alla vietnamita
1h 20min
Stufato marocchino di manzo e cous cous israeliano
1h
Lenticchie e riso con cipolle (Mujadarrah)
1 Std. 5 Min
Yaki Soba
55min
Zuppa di pollo, crauti e fagioli bianchi
1h