Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Polpette
- 60 g di Parmigiano reggiano, a pezzi
- 30 g di pangrattato
- 15 g di funghi porcini secchi
- 115 g di cipolle, a pezzi
- 2 spicchi di aglio
- 450 g di carne trita di manzo, a pezzi
- 1 cucchiaino di lievito in polvere per pizze e focacce
- ½ cucchiaino di sale
Zuppa
- 115 g di cipolle,a pezzi
- 180 g di bulbo di finocchio a fette
- 2 spicchi di aglio
- 15 g di funghi porcini secchi
- 1400 g di brodo di carne
- ½ - 1 cucchiaino di sale, a piacere
- 100 - 120 g di pasta secca, tipo ditalini
- 60 g di cavolo nero, a striscioline (1 cm)
- barba di finocchio, per servire
- Parmigiano reggiano grattugiato, per servire
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1393 kJ / 333 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 13 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cecapreti con ragù della ciociaria
3 Std.
Torta di marzapane (Simnel Cake)
3 Std.
Zuppa di piselli spezzati e prosciutto
1 Std. 25 Min
Zuppa di pollo e funghi
55min
Cous cous di pesce alla trapanese
3h 30min
Salsicce al curry con lenticchie
1 Std. 20 Min
Spezzatino di pollo, fagioli rossi e patate dolci
45 Min
Fave in umido
1 Std.
Zuppa di fagioli e coriandolo
1 Std. 20 Min
Zuppa di legumi e verdure
40 Min
Minestrone di lenticchie e patate
45 Min
Pollo alla romana
1 Std. 10 Min