Compatibele versies
Pappardelle alla curcuma con fagiolini e mandorle (per 2 persone)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pappardelle alla curcuma
- 200 g di farina tipo 00 + q.b.
- 2 uova
- 1 cucchiaio di curcuma in polvere
Pesto di mandorle
- 50 g di mandorle pelate
- 30 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- ½ spicchio di aglio (optioneel)
- 20 g di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 50 g di olio extravergine di oliva
Terminare la preparazione
- 80 g di fagiolini verdi freschi
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 4010 kJ / 958.5 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 86 g
- Vetten
- 56 g
- Vezels
- 7.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Trofie al ragù di seitan, melanzane e noci
40 min
Spaghetti al ragu' di asparagi
40 min
Gnocchi con pesto di sedano e erbe aromatiche
1 godz. 40 min
Tagliatelle al ragù di seitan e verdure
40 min
Spaghetti alla chitarra con piselli e curcuma (vegan)
50 min
Linguine al pesto agrumato alle erbe
25 min
Linguine al pesto di nocciole ed erbette
20 min
Carpaccio di seitan con rucola
15 dk
Spaghetti al limone con salmone marinato
50 min
Polenta con ragù di tofu (vegan)
1 godz. 30 min
Spaghetti di zucchine con salsa alle olive e menta
30 dk
Spaghetti integrali, tonno, limone e rucola
25 min