Compatibele versies
Pappardelle alla curcuma con fagiolini e mandorle (per 2 persone)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pappardelle alla curcuma
- 200 g di farina tipo 00 + q.b.
- 2 uova
- 1 cucchiaio di curcuma in polvere
Pesto di mandorle
- 50 g di mandorle pelate
- 30 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- ½ spicchio di aglio (optioneel)
- 20 g di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 50 g di olio extravergine di oliva
Terminare la preparazione
- 80 g di fagiolini verdi freschi
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 4010 kJ / 958.5 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 86 g
- Vetten
- 56 g
- Vezels
- 7.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta fresca ai fiori di zucchina
1h 15min
Linguine al pesto di nocciole ed erbette
20 Min
Caserecce ai semi, uvetta e melanzane (vegan)
50 Min
Trofie alla rucola, crescione e noci
25min
Linguine al pesto agrumato alle erbe
25min
Farfalle asparagi e bottarga
35 Min
Farfalle al salmone e pinoli
20 Min
Pappardelle spinaci e cipollotti
40 Min
Spaghetti alla "Norma"
1h 30min
Tagliatelle di farro al pesto di avocado
1 Std.
Spaghetti al limone con salmone marinato
50 Min
Ravioli ripieni di tofu affumicato e verdure
1h 30min