Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Beslag
- gezouten boter, zacht, om in te vetten
- 250 g suiker
- 250 g gezouten boter, zacht
- 250 g zelfrijzende bloem
- 4 eieren, medium (53-63 g)
- 1 snuifje zeezout
Fruitstoofpot en afwerking
- 4 perziken, gehalveerd, steen verwijderd
- 4 pruimen, gehalveerd, steen verwijderd
- 60 g suiker
- 20 g appelsap, alle soorten
- 200 g slagroom (ong. 48% vet)
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 5990 kJ / 1336 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 158 g
- Vetten
- 75 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rabarbertaart
55min
Rabarber, sinaasappel en amandel cake
1h 30 min.
Minestrone
45min
Risotto met eekhoorntjesbrood
35min
Zwarte woud kerstbuche
1h 30 min.
Heerlijke herfstdressing
Geen beoordelingen
Chocolade en banaan charlotte
Geen beoordelingen
Havertaart
Geen beoordelingen
Spinazie- en tomatenquiche
1h 45 min.
Bessenjamtaart
2h 35 min.
Romige snijbietsoep
35min
Lentetaart met yoghurt
5h 15min