Apparaten en Accessoires
Perziken en pruimen 'Cobbler'
Voorbereiding 25min
Totaal 1u.
4 porties
Ingrediënten
Beslag
-
gezouten boter zacht, om in te vetten
-
suiker250 g
-
gezouten boter zacht250 g
-
zelfrijzende bloem250 g
-
eieren, medium (53-63 g)4
-
zeezout1 snuifje
Fruitstoofpot en afwerking
-
perziken gehalveerd, steen verwijderd4
-
pruimen gehalveerd, steen verwijderd4
-
suiker60 g
-
appelsap, alle soorten20 g
-
slagroom (ong. 48% vet)200 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
16 g
Calorieën
5990 kJ /
1336 kcal
Vetten
75 g
Vezels
6 g
Koolhydraten
158 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Samen thuis genieten
11 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Chocolade meringue en koffie karamel gebak
2 Std. 30 Min
Rijstschotel met appelen
Keine Bewertungen
Gekruide lamstaart
40 Min
Glazuur
5 Min
Rode bietensalade
10 Min
Mini champignon pasteitjes
1 Std. 45 Min
Panna cotta van asperges met gerookte eendenborst
2 Std. 45 Min
Snelle chocolade amandel fudge
Keine Bewertungen
Kalkoenrollade met erwtenpuree en munt
35 Min
Bessenlikeur
30 Min
Menu: Slasoep, zeebaars met waterkerssaus
Keine Bewertungen
Gestoomde chocoladecake met slagroom
1 Std. 10 Min