Apparaten en Accessoires
Perziken en pruimen 'Cobbler'
Voorbereiding 25min
Totaal 1u.
4 porties
Ingrediënten
Beslag
-
gezouten boter zacht, om in te vetten
-
suiker250 g
-
gezouten boter zacht250 g
-
zelfrijzende bloem250 g
-
eieren, medium (53-63 g)4
-
zeezout1 snuifje
Fruitstoofpot en afwerking
-
perziken gehalveerd, steen verwijderd4
-
pruimen gehalveerd, steen verwijderd4
-
suiker60 g
-
appelsap, alle soorten20 g
-
slagroom (ong. 48% vet)200 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
16 g
Calorieën
5990 kJ /
1336 kcal
Vetten
75 g
Vezels
6 g
Koolhydraten
158 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Samen thuis genieten
11 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Glutenvrije appel- en citroentaart
1u. 30min
Geroosterde Inktvis en Gnocchi met Paprika en Groene Mojo
2u.
Batch Cooking | Oosterse rijstsalade met gestoomde groenten, dip & koekjes
Geen beoordelingen
Appel strudel
1u. 45min
Aardappelkoekjes
45min
Rundvleesgehaktballen in tomatensaus
10min
Warme chocolademelk met karamel en whisky
25min
Havermoutrepen met kaas
45min
Amaretti van abrikoos
40min
Havertaart
Geen beoordelingen
Stoofgerecht met tofu
30min
Veenbes & rode biet koekjes
2u. 40min