Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Beslag
- gezouten boter, zacht, om in te vetten
- 250 g suiker
- 250 g gezouten boter, zacht
- 250 g zelfrijzende bloem
- 4 eieren, medium (53-63 g)
- 1 snuifje zeezout
Fruitstoofpot en afwerking
- 4 perziken, gehalveerd, steen verwijderd
- 4 pruimen, gehalveerd, steen verwijderd
- 60 g suiker
- 20 g appelsap, alle soorten
- 200 g slagroom (ong. 48% vet)
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 5990 kJ / 1336 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 158 g
- Vetten
- 75 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Driekoningentaart met appel en kaneel
3h
Mediterrane zeevruchten met rijst en chorizo
1 godz. 5 min
Gekruide Marokkaanse linzensoep
40 Min
Chocoladereep likeur
15min
Spaghetti muffins
55min
Chocolade hazelnootpasta
2h
Zalm in korst met citroen risotto
45min
Rundsvlees met tamarinde en kleefrijst
8hod. 10min
Krokante kalkoenballetjes met linzen
Geen beoordelingen
Kikkererwtensoep met spinazie
40 Min
Kabeljauw met citrusboter
50 Min
Tomaat en basilicum kip quiche
1h