Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Beslag
- gezouten boter, zacht, om in te vetten
- 250 g suiker
- 250 g gezouten boter, zacht
- 250 g zelfrijzende bloem
- 4 eieren, medium (53-63 g)
- 1 snuifje zeezout
Fruitstoofpot en afwerking
- 4 perziken, gehalveerd, steen verwijderd
- 4 pruimen, gehalveerd, steen verwijderd
- 60 g suiker
- 20 g appelsap, alle soorten
- 200 g slagroom (ong. 48% vet)
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 5990 kJ / 1336 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 158 g
- Vetten
- 75 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pancake muffins met banaan en chocolade
30 min
Taartje zonder koken met zalm en dille
1h 15min
Peergelei
Keine Bewertungen
Mangochutney
1 Std. 20 Min
Kweeperentaart
Keine Bewertungen
Gezouten karameltaart
2 Std. 40 Min
Lasagnerolletjes
Keine Bewertungen
Quinoakoekjes
1hod.
Detoxsapje met appel en peer
10 min
Gestoomde citroencake
2hod. 20min
Kwarktaartjes met pistache en mango
2hod. 30min
Chawan mushi (Japanse hartige eiercustard)
Keine Bewertungen