Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Beslag
- gezouten boter, zacht, om in te vetten
- 250 g suiker
- 250 g gezouten boter, zacht
- 250 g zelfrijzende bloem
- 4 eieren, medium (53-63 g)
- 1 snuifje zeezout
Fruitstoofpot en afwerking
- 4 perziken, gehalveerd, steen verwijderd
- 4 pruimen, gehalveerd, steen verwijderd
- 60 g suiker
- 20 g appelsap, alle soorten
- 200 g slagroom (ong. 48% vet)
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 5990 kJ / 1336 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 158 g
- Vetten
- 75 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bessenmousse
4h 50min
Gebakken kaastaart
3h 10min
Tajine van kip met honing en pruimen
40 min
Mangochutney
1 godz. 20 min
Driekoningentaart met pompoen
Geen beoordelingen
Gevulde ossenhaas met granaatappelglazuur
Geen beoordelingen
Citroenslush met champagne
Geen beoordelingen
Bessenjamtaart
2h 35min
Dim sum 'Sieuw mai'
Geen beoordelingen
Groentesoep, eieren in een potje met spinazie
Geen beoordelingen
Havertaart
Geen beoordelingen
Traditionele vruchtenjam
55 min