Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g d'orge perlé
- 1900 g d'eau
- 50 g de carotte
- 50 g d'oignon
- 50 g de fenouil
- 30 g de branche de céleri
- 100 g de lard fumé
- 4 c. à soupe d'huile d'olive
- 100 g de vin rouge
- 400 g de légumes racines (au choix : persil-racine, panais, cerfeuil tubéreux, navet, rutabaga, pomme de terre…)
- 3 gousses d'ail
-
1
cube de bouillon de volaille
of 1 cube de bouillon de légumes - 1 bouquet garni
- 2 pincées de piment d'Espelette
- du sel
- du poivre moulu
- huile d'olive parfumée, pour la finition
- feuilles de coriandre fraîche (pousses), pour la finition
- persil plat frais, pour la finition
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 850 kJ / 205 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 17 g
- Vetten
- 12 g
Alternatieve recepten
Soupe complète végétarienne
30 min
Soupe à l'orientale
12h 30min
Potage façon minestrone
50 Min
Soupe paysanne express
45 min
Minestrone de légumes verts
1hod.
Soupe au chou
45 min
Minestrone de légumes aux petites pâtes
55 Min
Soupe corse
13h 15min
Soupe de champignons aux pâtes fraîches
45 min
Soupe de lentilles vertes
35 min
Potage Saint-Germain
45 min
Soupe danoise aux pois cassés
1hod.