Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 25 g d'échalote
- 10 g d'huile d'olive
- 250 g de champignons de Paris frais
- 500 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 3 brins de persil plat frais
- 2 c. à soupe de purée d'amande blanche
- 200 g de crème liquide entière, très froide
- 1 c. à soupe de noisettes concassées
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1115 kJ / 269 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 4.5 g
- Vetten
- 25.3 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crème d'asperges et fromage de chèvre
35min
Crème de champignons aux saint-jacques
40min
Velouté de chou-fleur truffé et fourme d'Ambert
35min
Velouté de champignons
20 Min
Velouté de topinambour
45min
Soupe Tom Kha Kai au poulet
40min
Soupe asperge citron
55min
Crème de chou-fleur à l'amande et saumon fumé
25 min
Gaspacho fenouil et pomme granny-smith
15min
Tartare de crevettes et fenouil aux agrumes, crème de ricotta Passion et baies roses
15min
Crème de chou-fleur
40min
Crème d'endive au colombo
30min