![Cappuccino de champignons aux noisettes Cappuccino de champignons aux noisettes](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/670327E4-4543-45CE-8D6A-6ABD417C285A/Derivates/3694345D-808A-4D2E-9A69-368A76347351.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 25 g d'échalote
- 10 g d'huile d'olive
- 250 g de champignons de Paris frais
- 500 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 3 brins de persil plat frais
- 2 c. à soupe de purée d'amande blanche
- 200 g de crème liquide entière, très froide
- 1 c. à soupe de noisettes concassées
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1115 kJ / 269 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 4.5 g
- Vetten
- 25.3 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Velouté glacé de concombre au lait de coco
3h 30min
Crème de petits pois
40 min
Crêpes aux fines herbes et aux asperges
35 min
Avgolemono (soupe grecque œuf-citron)
35 min
Gravlax de saumon à la betterave
8h 15 min
Crème de roquette au chèvre
30 min
Crème d'asperges et fromage de chèvre
35 min
Crème de chou-fleur à l'amande et saumon fumé
25 min
Soupe de sorcière crabe coco
40 min
Gaspacho carotte-orange, chantilly à l'aneth
30 min
Velouté de chou-fleur truffé et fourme d'Ambert
35 min
Velouté de petits pois, quenelle de fromage
40 min