Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 25 g d'échalote
- 10 g d'huile d'olive
- 250 g de champignons de Paris frais
- 500 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 3 brins de persil plat frais
- 2 c. à soupe de purée d'amande blanche
- 200 g de crème liquide entière, très froide
- 1 c. à soupe de noisettes concassées
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1115 kJ / 269 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 4.5 g
- Vetten
- 25.3 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crème de champignons aux saint-jacques
40min
Crème d'asperges et fromage de chèvre
35min
Velouté d'artichaut au foie gras (mise en bouche)
30min
Velouté de champignons
20min
Velouté de panais et cerfeuil tubéreux
55min
Crème d'asperge au parmesan et jaune d'œuf confit
45min
Menu prêt à l'avance - Velouté de panais au foie gras
1h
Ile flottante surprise, velouté asperge-champignon-chorizo (Zone 3)
1h 30min
Œuf crémeux, gâteaux de saumon fumé et crème chlorophylle - Nicolas Masse
1h 15min
Crème de chou-fleur à l'amande et saumon fumé
25min
FEVRIER Espumas au brie de Nangis, aux truffes et à la ciboulette - Nicolas Masse
2h
Velouté de chou-fleur truffé et fourme d'Ambert
35min