Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g pig’s tail, cut in pieces (3 cm)
- 150 g chicken feet, claws removed
- 1850 g water
- 150 g black beans, soaked for 1 hour
- 20 g Chinese ham, cut in slices
- 6 Hokkaido scallops, rinsed
- ½ tsp salt, adjust to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 461 kJ / 110 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 4 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 394 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Steamed Chicken with Dang Gui
1 Std. 30 Min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40 Min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 Min
Roasted Pork Belly with Leek Stir-Fry
45 Min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2h 5 min
Guangxi-Style Steamed Whole Chicken with Chives Sauce
1 Std. 5 Min
Foochow Nourishing Chicken Soup
1h 20min
White Radish Pork Rib Soup
3h
Pumpkin Chicken Brown Rice
50 Min
Ikan Bilis Seasoning Powder
40 Min
Golden Sand Prawns (Salted Egg Prawns)
30 Min
Pig's Stomach And White Pepper Soup
3h 15min