Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g soybeans
- warm water, to soak
Mantou Buns
- 1 ½ tsp active dry yeast
- 40 g brown sugar
- 265 g water
- 500 g all-purpose flour, plus extra to dust
- 2 tsp vegetable oil, plus extra to grease
- 1 tsp salt
Soya Milk
- 1160 g cold water
- 60 - 85 g sugar, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 937 kJ / 224 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 44 g
- Vetten
- 2 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 201 mg
Alternatieve recepten
Authentic Meat Floss
1 godz. 40 min
Mantou buns
1 Std. 30 Min
Kaya Kok (Kaya Puffs)
1 Std. 10 Min
Pandan chiffon cake
5h 15 min.
Mantou Buns with Soya Milk (TM5 Metric)
1h 35 min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1h 5 min
Sesame Crème
10min
Mantou Buns with Soya Milk
1h 35 min
Homemade Soy Milk
35min
Wholemeal Mantou
1 godz.
Quick Steamed Buns (Mantao)
1 godz.
Homemade Pandan Kaya
55min