Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g de cebolla en trozos
- 30 g de aceite
- 2 dientes de ajo
- 200 g de vino blanco
- 2 pastillas de caldo de ave
- 2 magrets de pato con piel sin hueso (500-600 g) cortados en trozos de 3 cm
- 100 g de chorizo en rodajas
- 100 g de dados de beicon
- 800 g de agua
- 350 g de arroz blanco de grano largo
- 1 cucharadita de perejil fresco picado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2774 kJ / 663 kcal
- Eiwitten
- 25.7 g
- Koolhydraten
- 46.6 g
- Vetten
- 41.6 g
- Vezels
- 1.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Carrilleras con arroz al aroma de jerez
1 Std.
Rabo de ternera en salsa con puré de patatas ratte
2 godz. 50 min
Conejo en salsa de chocolate y mantequilla de cacahuete
50min
Rabo de ternera con salsa de chocolate
27 godz.
Pollo con salsa de melocotón
35 Min
Bacalao mechado con chorizo y alubias
30 Min
Estofado de cordero y garbanzos (Abgusht) - Irán
1 Std. 20 Min
Ossobuco a la milanesa
1 Std. 10 Min
Tagliatelle con guisantes a la menta y jamón ibérico
2 Std. 30 Min
Alitas adobadas en salsa
35 Min
Espaguetis negros con gambas agridulces
30 Min
Carrilleras de ibérico en adobo de cerveza negra
4h 20min