Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de cebolla en cuartos
- 2 dientes de ajo
- 70 g de aceite de oliva
- 100 g de pimiento rojo cortado en tiras
- 1 cucharadita de pimentón
- 225 g de caldo de pescado
- 2 hojas de laurel secas
- 500 g de patatas (en rodajas de 3-4 mm)
- 800 g de lomos de rape sin piel ni hueso (en dados de 3-4 cm)
- 75 g de vino blanco seco
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1155 kJ / 276 kcal
- Eiwitten
- 23.8 g
- Koolhydraten
- 16.3 g
- Vetten
- 12.8 g
- Vezels
- 2.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Guiso de pez espada con patatas.
35 Min
Rape a la provenzal (Lotte à la provençale)
50min
Guiso de pulpo
45 Min
Guiso de verduras con caballa
30 Min
Caldeirada marinera de mero
50min
Caldo gallego exprés
30 Min
Tallarines con berberechos en salsa de vino rosado
1 Std.
Estofado de ventresca de bonito
40min
Ragú de salmón en salsa de alcaparras
50min
Salmón à la nage
30 Min
Caldereta de dorada
40min
Arroz con rape y gambas
30 Min