Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g de agua
- 45 g de sal
- 1000 g de mero con piel (1 lomo)
- 2 - 3 dientes de ajo
- 70 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 ½ cucharaditas de pimentón dulce
- 1 cucharada de vinagre
- 250 g de caldo de pescado
- 1 pimiento verde italiano en tiras (1 cm)
- 2 hojas de laurel secas
- 150 g de cebolla en juliana o en aros
- 500 g de patatas (en rodajas de 3-4 mm)
- 75 g de vino blanco seco
- 1 pellizco de pimienta molida
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2232 kJ / 533 kcal
- Eiwitten
- 53.2 g
- Koolhydraten
- 28.7 g
- Vetten
- 20.8 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 4.3 g
- Natrium
- 4707.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Potaje de garbanzos con bacalao y acelgas
45min
Guiso de pez espada con patatas.
35min
Alubias con bacalao
30min
Guiso marinero
1h 20min
Potaje de garbanzos con kale y gambones
40min
Caldeirada de peixe
40min
Guiso de garbanzos con sepia y langostinos
45min
Estofado de ventresca de bonito
40min
Cazuela de rape rusadir
1h
Guiso marinero con patatas
45min
Arroz caldoso con atún fresco
40min
Solomillo de cerdo con garbanzos y acelgas
30min