Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g day old bread (approx. 4 slices), crusts removed (and torn into pieces - see Tips)
- 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 150 g brown onion, cut into halves
- 500 g chicken livers, trimmed
- 2 eggs
- ½ tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- oil (approx. 2 tablespoons), for frying
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 511.8 kJ / 121.9 kcal
- Eiwitten
- 9.5 g
- Koolhydraten
- 6.7 g
- Vetten
- 6.2 g
- Verzadigd vet
- 1.3 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 189.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmon fillets with buckwheat and asparagus
40min
Ukrainian dressed herrings
1hod.
Creamy turkey stew (TM5)
3h 50min
Steamed chicken roll and vegetables with vegetable sauce
1hod. 35min
Asparagus and pea omelette
20 Min
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1hod. 10min
Fish fillets with fresh corn polenta
1hod. 5min
Quark and herb spread
5min
Cabbage rolls
1 Std. 50 Min
Sauerkraut soup
50min
Steamed carrot and zucchini tagliatelle
35 min
Autumn vegetable gratin
50min