Apparaten en Accessoires
Country-style chicken liver fritters
Voorbereiding 20min
Totaal 35min
12 portions
Ingrediënten
-
day old bread (approx. 4 slices), crusts removed (and torn into pieces - see Tips)150 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only3 sprigs
-
brown onion cut into halves150 g
-
chicken livers trimmed500 g
-
eggs2
-
salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
oil (approx. 2 tablespoons), for frying
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
189.4 mg
Eiwitten
9.5 g
Calorieën
511.8 kJ /
121.9 kcal
Vetten
6.2 g
Vezels
1.2 g
Verzadigd vet
1.3 g
Koolhydraten
6.7 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Meals in a Flash
91 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Salame di cioccolato (chocolate salami)
3 Std. 10 Min
Baba ghanoush
1 Std.
Chicken with yoghurt tahini sauce (fattet d'jaj)
1 Std. 25 Min
Chicken with bulgur and vegetables
3 Std. 5 Min
Chicken galantine with dill yoghurt
3 Std. 25 Min
Rabbit stew
1 Std.
Poppy seed torte
5 Std.
Tuna dip
15 Min
Salmon fillets with buckwheat and asparagus
40 Min
Vanilla mascarpone parfait
2 Std. 40 Min
Italian ricotta doughnuts with citrus curd
1 Std. 10 Min
Semolina custard
20 Min