Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g day old bread (approx. 4 slices), crusts removed (and torn into pieces - see Tips)
- 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 150 g brown onion, cut into halves
- 500 g chicken livers, trimmed
- 2 eggs
- ½ tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- oil (approx. 2 tablespoons), for frying
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 511.8 kJ / 121.9 kcal
- Eiwitten
- 9.5 g
- Koolhydraten
- 6.7 g
- Vetten
- 6.2 g
- Verzadigd vet
- 1.3 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 189.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sauerkraut soup
50min
Polish vegetable salad (Insalata Russa)
1h 20 min
Solyanka (Ukraine hot spicy soup)
2h
Pearl barley bread rolls
1h 15 min
Chicken with creamy vegetable sauce
35 Min
Chicken with tomato sauce
1h
Russian beetroot salad
1h 10min
Pea and ginger soup, lemon salmon with broccoli
50min
Goulash soup
2h 35 min
Lamb and quinoa stew
1h
Warm cabbage dish
15min
Barley, bacon and chorizo soup
50min