Menu veggie - Terrine de légumes au parmesan et au safran
TM5 TM6

Menu veggie - Terrine de légumes au parmesan et au safran

3.7 (25 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 80 g de parmesan en morceaux
  • 150 g de fenouil coupé en petits morceaux
  • 150 g de carottes coupées en cubes d'1 cm
  • 100 g de champignons de Paris frais coupés en morceaux
  • 30 g de beurre
  • 2 pincées de safran en filaments
  • ½ c. à café de sel
  • du poivre moulu
  • 2 œufs moyens (53-63 g)
  • 80 g de crème liquide 30-40% m.g.

Voeding
per 1 part
Calorieën
737 kJ / 177 kcal
Eiwitten
8 g
Koolhydraten
15 g
Vetten
3 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten