Compatibele versies
Menu veggie - Terrine de légumes au parmesan et au safran
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g de parmesan en morceaux
- 150 g de fenouil coupé en petits morceaux
- 150 g de carottes coupées en cubes d'1 cm
- 100 g de champignons de Paris frais coupés en morceaux
- 30 g de beurre
- 2 pincées de safran en filaments
- ½ c. à café de sel
- du poivre moulu
- 2 œufs moyens (53-63 g)
- 80 g de crème liquide 30-40% m.g.
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 737 kJ / 177 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 3 g
Alternatieve recepten
Flans de potiron et magret fumé
1h 15min
Terrine courgette-basilic et concassée de tomates
5 Std. 30 Min
Clafoutis de courgettes sans gluten
50 Min
Flans de poireau
35 min
Clafoutis courgette, chèvre et noisettes
45 min
Flan de ricotta aux pousses d'épinards et pistaches
35 min
Terrine de couscous à la ratatouille et à l'estragon
1 Std. 10 Min
Gratin de fenouil
35 min
Clafoutis aux légumes et au lait d'épeautre
1 Std. 25 Min
Terrine de légumes et mozzarella
2hod.
Tarte de Savoie au chou
1hod. 30min
Clafoutis courgettes, basilic et chèvre
55 Min