Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La veille
- 400 g d'eau, et un peu pour la cuisson
- 20 g de levure boulangère fraîche
- 350 g de farine de blé, type 55, et un peu pour le plan de travail
- 350 g de farine de blé aux céréales
- 15 g de sel
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 1809 kJ / 426 kcal
- Eiwitten
- 14.3 g
- Koolhydraten
- 76.5 g
- Vetten
- 5.8 g
Alternatieve recepten
Ficelle apéro aux lardons et au comté
3h 45min
Pain au chocolat
24h
Préfou au beurre aillé
3 Std.
Glace façon "Viennetta" vanille-chocolat
8h 50min
Pain au lait façon chinois (Plaisir)
2 Std.
Pâte feuilletée express
2 Std.
Pain cocotte
2 Std. 20 Min
Baguette viennoise
4h 25min
Ficelles apéro (Plaisir)
1u. 15min
Miniviennoiseries express
5h 20min
Pain Cocotte
3 Std.
Pain de mie moelleux
3u. 25min