Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte à nouille
- 200 g de farine de blé
- 2 œufs
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
La garniture
- 80 - 100 g d'oignon, coupé en deux et à ajuster en fonction de vos goûts
- 1 gousse d'ail
- 5 - 10 brins de persil frais, équeutés, à ajuster en fonction de vos goûts.
- 600 g de viande, désossée et dénervée (restes de viandes cuites), coupée en morceaux
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de noix de muscade fraîchement râpée
- 20 g de beurre doux
- 1 cube de bouillon
- 500 g d'eau
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1228 kJ / 292 kcal
- Eiwitten
- 23.6 g
- Koolhydraten
- 18.5 g
- Vetten
- 13.6 g
- Vezels
- 1.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bretzels, petits pains salés ou bagels
1 Std. 55 Min
Spätzles aux girolles
50 min
Kougelhopf
2h 55min
Kougelhopf (Bruno Dinel)
2 godz. 45 min
Butterbredele
2h 30 min
Manneles
1h 30 min
Bretzel
1h 10 min
Bredele
12h 45min
Kaeskueche (tarte au fromage blanc)
55 min
Streusel
2 Std.
Spaetzles à l'alsacienne
40 min
Dampfnüdle (petits pains au lait vapeur)
3h