Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- 20 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 50 g de sucre en poudre
- 150 g de lait
- 400 g de farine de blé, et un peu pour le récipient
- 1 pincée de sel
- 1 œuf
- 60 g de beurre doux, mou
La cuisson
- 50 g d'eau
- 2 pincées de sel
- 1 c. à soupe d'huile de colza
- 10 g de beurre doux
- 20 g de sucre en poudre
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 530 kJ / 126 kcal
- Eiwitten
- 3.3 g
- Koolhydraten
- 17.8 g
- Vetten
- 4.5 g
- Vezels
- 0.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Manneles
1 Std. 30 Min
Pretzels
1 Std. 15 Min
Fleischschnacka (pâte à nouille garnie de viande)
1h 10min
Pain d'Halloween à la citrouille
3h 15min
Spritzbredele
25min
Kougelhopf (Bruno Dinel)
2h 45 min
Streusel
2h
Kougelhopf
2h 55 min
Bretzel
1h 10min
Kaeskueche (tarte au fromage blanc)
55min
Spätzles aux girolles
50min
Bretzels, petits pains salés ou bagels
1h 55 min