Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- 20 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 50 g de sucre en poudre
- 150 g de lait
- 400 g de farine de blé, et un peu pour le récipient
- 1 pincée de sel
- 1 œuf
- 60 g de beurre doux, mou
La cuisson
- 50 g d'eau
- 2 pincées de sel
- 1 c. à soupe d'huile de colza
- 10 g de beurre doux
- 20 g de sucre en poudre
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 530 kJ / 126 kcal
- Eiwitten
- 3.3 g
- Koolhydraten
- 17.8 g
- Vetten
- 4.5 g
- Vezels
- 0.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bretzels, petits pains salés ou bagels
1 godz. 55 min
Spätzles aux girolles
50 min
Kougelhopf
2h 55 min
Kougelhopf (Bruno Dinel)
2h 45min
Manneles
1h 30min
Bretzel
1h 10min
Brioche tressée à la cannelle
3 Std.
Kaeskueche (tarte au fromage blanc)
55min
Streusel
2 Std.
Fleischschnacka (pâte à nouille garnie de viande)
1h 10min
Bretzels sucrés
4h
Kringle (Estonie)
2 Std. 40 Min