Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La meringue
- 4 blancs d'œufs
- 200 g de sucre en poudre
La gelée rhum-citron vert
- 1 feuille de gélatine alimentaire (1,9 g) et un récipient d'eau froide
- 50 g de sucre en poudre
- 2 c. à soupe de feuilles de menthe fraîche
- le zeste d'un citron vert, non traité
- 100 g d'eau
- 80 g de rhum
La mousse citron vert
- 4 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/par feuille) et un récipient d'eau froide
- 120 g de jus de citron vert (5 citrons verts env.)
- 2 blancs d'œufs
- 35 g d'eau
- 110 g de sucre en poudre
- 200 g de crème liquide, 30% m.g. min., très froide
La crème à la menthe
- 2 c. à café de sucre glace maison
- 100 g de crème liquide, 30% m.g. min., très froide
- 1 trait d'arôme naturel de menthe, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1333 kJ / 318 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 46.6 g
- Vetten
- 11.3 g
- Vezels
- 0.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Omelette norvégienne revisitée
5h
Coupelles de chocolat
2u. 45min
Choux amarena
1 Std. 25 Min
Choux aux fruits confits
2 Std.
Petits kouign-amann aux pêches de vigne
3hod.
Macaron tiramisu
26 godz.
Choux poire-caramel au beurre salé
4h 35min
Eclairs caramel beurre salé
24h
Sphère chocolat-mandarine
12h
Meringue italienne
30min
Paris-brest en bouchée
2 Std. 35 Min
Macarons saveur mojito
26 godz. 30 min