Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte à choux
- 150 g d'eau
- 80 g de beurre doux, coupé en morceaux
- 1 pincée de sel
- 10 g de sucre en poudre
- 120 g de farine de blé
- 3 œufs moyens (53-63 g)
La crème citron
- 1 feuille de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 135 g de jus de citron
- 35 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 60 g de sucre en poudre
- 4 œufs
- 15 g de fécule de maïs
- 40 g de beurre doux
Le glaçage caramel et pignons de pin
- 100 g de pignons de pin
- 15 g d'eau
- 150 g de sucre en poudre
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 875 kJ / 209 kcal
- Eiwitten
- 4.6 g
- Koolhydraten
- 18.3 g
- Vetten
- 12.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gianduja choco-Passion
18 godz. 20 min
Opéra
24 Std.
Dacquoise praliné-chocolat
50min
Mini-dacquoises au chocolat
4 Std.
Dacquoise aux framboises
2 Std.
Chouquettes pralin
40 dk
Mini-forêts noires
1h 30min
La dacquoise aux fruits d'été
15 Std. 45 Min
Le chocolat dans tous ses états - Sébastien Richard
3h 15min
Eclairs au cantal et chutney de poires
1 godz. 45 min
Choux au thé matcha, cœur fruit de la Passion
2h 55 min
Eclairs de printemps à la verveine
24 Std.