![Choux aux pignons de pin caramelisés et citron Choux aux pignons de pin caramelisés et citron](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/40CC8AE7-26B1-4B6A-BECD-78BD6814766D/Derivates/51E92624-D89E-4C1D-86B1-280BDE91CE64.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte à choux
- 150 g d'eau
- 80 g de beurre doux, coupé en morceaux
- 1 pincée de sel
- 10 g de sucre en poudre
- 120 g de farine de blé
- 3 œufs moyens (53-63 g)
La crème citron
- 1 feuille de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 135 g de jus de citron
- 35 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 60 g de sucre en poudre
- 4 œufs
- 15 g de fécule de maïs
- 40 g de beurre doux
Le glaçage caramel et pignons de pin
- 100 g de pignons de pin
- 15 g d'eau
- 150 g de sucre en poudre
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 875 kJ / 209 kcal
- Eiwitten
- 4.6 g
- Koolhydraten
- 18.3 g
- Vetten
- 12.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tartelette chocolat-citron meringuée
3 godz. 45 min
Mille-feuille à l'ananas
3h 15min
Saveur de la mer au vert des prés (Demi-finale Thermostars 2017 - Zone 4)
2h
Délice d'été pêche-abricot
4h
Opéra de foie gras
24 Std.
Mont-blanc revisité
4h 20min
Choux façon tiramisu
1h 50 min
Minipavlovas
3 godz. 45 min
Choux meringués aux fruits de la Passion
2 Std. 45 Min
Tartelettes meringuées à l'orange
2h
Meringues au café et ganache chocolat-café
3 Std. 20 Min
Domino aux fraises
13 Std.