Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La génoise
- 4 œufs
- 110 g de sucre en poudre
- 1 c. à café de sucre vanillé maison
- 120 g de farine
La mousse à l'abricot
- 400 g de crème liquide, 30% m.g. min., très froide
- 5 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 600 g d'abricots frais, coupés en morceaux
- 150 g de sucre en poudre
Le miroir d'abricot
- 2 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- le jus d'un citron jaune
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1444 kJ / 344 kcal
- Eiwitten
- 6.8 g
- Koolhydraten
- 42.9 g
- Vetten
- 16.4 g
- Vezels
- 1.7 g
Alternatieve recepten
Le drômois
12h 45 min
Bavarois pêche et fruits d'été
12h 45 min
Entremets cassis et crémeux citron
5 Std.
Bavarois à la mangue
7 Std.
Bavarois à la framboise sur gâteau noix et chocolat
13h 15min
La dacquoise aux fruits d'été
15 Std. 45 Min
Bavarois poire-chocolat
14hod. 30min
Bavarois aux trois chocolats
15hod.
Délice pomme-speculoos
12 godz.
Bavarois framboise-chocolat blanc
15hod. 30min
Entremets façon tiramisu
5 Std.
Bavarois aux fraises
6 Std. 25 Min