Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g di rafano fresco, pelato, a pezzi
- 200 g di cipolle rosse, a metà
- 500 g di funghi champignon, piccoli, a metà
- 1 cucchiaio di olio di oliva
- 200 g di mezza panna per salse, con 25% di grassi
- 3 cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l)
- 1200 g di acqua
- 300 g di polenta, macinata fine, (cottura 4 min.)
- 125 g di formaggio fresco spalmabile, naturale
- 1 pizzico di sale + q.b.
- 1 pizzico di pepe macinato + q.b.
- 1 mazzetto di erba cipollina fresca, tagliata finemente
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2345 kJ / 560 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 65 g
- Vetten
- 26 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto ai pomodori con burrata
30min
Zuppa di zucca
35min
Zuppa di lenticchie in versione orientale
30min
Risotto alla milanese
30min
Pasta all'uovo
1h
Minestrone
45min
Zuppa di porri e formaggio
30min
Zuppa di verdure
25min
Couscous con agnello e verdure
50 Min
Stufato di agnello
50 Min
Zuppa speziata di lenticchie alla marocchina
40min
Pollo alla pechinese
Keine Bewertungen