Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di burro chiarificato
- 500 g di scamone di manzo, a strisce (2 cm)
- ¾ cucchiaino di sale
- 1 spicchio di aglio
- 80 g di scalogni, tagliati a metà
- 250 g di peperoni rossi, a pezzi (4 cm)
- 200 g di funghi champignon, tagliati in quattro
- 1 ½ cucchiaino di paprica dolce
- 1 cucchiaino di paprica piccante
- 100 g di vino rosso
- 50 g di acqua
- 1 cubetto di dado di carne per brodo (per 0.5 l)
- 200 g di panna intera
- 1 cucchiaino di amido di mais (maizena), sciolto in 1 cucchiaio di acqua
- 60 g di cetriolino sott'aceto, a fettine (3 mm)
- 2 pizzichi di pepe macinato
- 50 g di panna acida
- ¼ mazzetto di prezzemolo a foglia liscia, fresco, le foglioline lavate e asciugate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1905.5 kJ / 455.2 kcal
- Eiwitten
- 30.7 g
- Koolhydraten
- 7.1 g
- Vetten
- 31.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pollo con riso alle zucchine e carote
45min
Soupe de chalet
40min
Riso casimiro
45min
Gratin di patate
1h 10min
Curry di pesce kerala
30 Min
Asparagi con salsa olandese allo yogurt
30 Min
Maccheroni dell'alpigiano
45min
Stufato di pollo alla senape
40min
Stufato di maiale alla greca
Geen beoordelingen
Manzo alla Stroganoff
45min
Spezzatino alla zurighese
50min
Insalata di broccoli con pinoli
5min