Compatibele versies
Polenta con salsa alla panna e champignons
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g di polenta, macinata fine (4 min.)
- 200 g di crème fraîche, min 30% di grassi
- 500 g di funghi champignon, freschi, tagliati in quattro o a fette (5 mm)
- 1200 g di acqua
- 3 cubetti di dado per brodo vegetale (per 0,5 l), sbriciolato
- 150 g di cipolle, tagliate a metà
- 1 spicchio di aglio
- 20 g di olio di oliva
- 25 g di burro, non salato
- 1 cucchiaio di amido di mais (maizena) sciolto in 2 cucchiai di acqua
- 1 pizzico di sale, a piacere
- 1 pizzico di pepe macinato, a piacere
- 1 mazzetto di erba cipollina fresca, a rondelle
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2312 kJ / 552 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 64 g
- Vetten
- 25 g
- Verzadigd vet
- 13 g
- Vezels
- 7.4 g
- Natrium
- 1062 mg
Alternatieve recepten
Knöpfli
50min
Carbonara vegetariana
30 dk
Insalata di würstel e formaggio
Geen beoordelingen
Salmone su cavolo alla panna con patate al prezzemolo
Geen beoordelingen
Asparagi con patate e salsa olandese allo yogurt
45 dk
Picnic: insalata di patate, dip alla rucola e pomodori, pane di farro, ciambella al limone
Geen beoordelingen
Zuppa di mais con wienerli e bürli
25min
Bocconcini di pollo e peperoni con pappardelle
40min
Birchermüesli
1 godz. 10 min
Pizza Margherita
2sa
Panpepato lucernese
55 min
Maccheroncini al forno con melanzane e pomodorini
30 dk