Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di controfiletto di manzo, tagliato a cubetti (circa 4 x 4 cm)
- 250 g di cipollotti, tagliati a metà (circa. 3 gambi)
- 100 g di cetriolini sott'aceto, sgocciolati
- 2 uova sode
- 1 cipolla, tagliata a metà (circa 150-200 g)
- 2 rametti di prezzemolo fresco, solo le foglie
- 2 rametti di cerfoglio fresco, solo le foglie
- 4 foglie di dragoncello, fresco
- 20 g di succo di limone, spremuto fresco
- 80 g di ketchup
- 1 cucchiaio di salsa Worcestershire (optioneel)
- 3 cucchiai di capperi sott'aceto
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 670 kJ / 160 kcal
- Eiwitten
- 21.3 g
- Koolhydraten
- 5.7 g
- Vetten
- 5.8 g
- Vezels
- 1.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fonduta moitié-moitié
Geen beoordelingen
Spezzatino alla zurighese
50min
Riso casimiro
45min
Polenta ticinese
45min
Knöpfli all’aglio orsino
Geen beoordelingen
Gnocchi di patate
1h 15min
Crema di castagne con composta di pere e biscotti per le feste
1h
Marmellata di albicocche per la dispensa
Geen beoordelingen
Knöpfli
50min
Insalata di verdure al bicchiere
20min
Carac (Tortini al cioccolato)
2h
Knöpfli
50min