Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di olio di oliva
- 600 g di filetto di manzo a listarelle (1 cm x 1 cm 4 cm)
- 2 pizzichi di pepe, macinato
- 1 cucchiaino di sale
- 100 g di cipolla, a metà
- 1 spicchio di aglio
- 250 g di funghi, freschi, in quarti
- 30 g di acqua
- 10 g di amido di mais (maizena)
-
½
cucchiaino di dado per brodo di carne fatto in casa
of ½ dado di carne per brodo (per 0.5 l) - 1 cucchiaino di mostarda
- 200 g di panna, min. 30% di grassi
- 50 g di cetriolini sott'aceto, a listarelle (optioneel)
- prezzemolo fresco tritato (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1871 kJ / 449 kcal
- Eiwitten
- 36 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 31 g
- Vezels
- 1.9 g
Alternatieve recepten
Risotto alla milanese
30min
Spezzatino alla zurighese
50 Min
Asparagi con salsa olandese allo yogurt
30min
Pollo con asparagi e riso
45 Min
Ragù di carne alla bolognese
1 Std. 30 Min
Cornetti con carne macinata
30min
Tortino di pane alle cipolle e pomodoro
20 Min
Manzo alla Stroganoff
45 Min
Polpettine di carne con purea di patate
1hod.
Filetto di maiale in salsa di senape
30min
Torta soffice al cioccolato
1 Std. 30 Min
Torta di carote argoviese
2 Std.