Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g di cipolle, halbiert
- 20 g di burro chiarificato
- 600 g di bocconcini di carne di vitello senza nervi
- ½ cucchiaino di sale, nach Geschmack
- 2 pizzichi di pepe macinato
- 15 g di farina
- 120 g di acqua
- 250 g di funghi champignon, freschi, a fette
- 1 dado per brodo di manzo (per 0.5 l)
- 50 g di vino bianco, secco
- 1 ½ cucchiaio di amido di mais (maizena)
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe macinato, nach Belieben
- ½ mazzetto di prezzemolo fresco, Blätter abgezupft
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1411 kJ / 338 kcal
- Eiwitten
- 35 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 17 g
Alternatieve recepten
Corona dei Re Magi
2h 15 min
Treccia bernese
1h 45 min
Grittibänz dolci
2h 15 min
Riso casimiro
45min
Maccheroni dell'alpigiano
45min
Riso Casimiro (8 porzioni)
1u.
Guacamole
5 min
Insalata di pasta
35min
Stufato di pollo alla senape
40min
Filetto di maiale in salsa di senape
30min
Bocconcini di pesce con salsa tartara
50 Min
Biscotti milanesini
3 Std.