Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di olio di colza
- 30 g di aceto di mele
- 1 g di senape
- 1 cucchiaino di santoreggia, secca
- 2 gambi di prezzemolo fresco, le foglie lavate e asciugate
- 1 ¼ di cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe macinato, a piacere
- 500 g di acqua
- 500 g di fagiolini verdi, freschi, mondati
- 50 g di cipolla, tagliate in quattro
- 100 g di pancetta a cubetti
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1251 kJ / 299 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 26 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Treccia bernese
1h 45 min
Polpette al sugo
45min
Grittibänz dolci
2h 15 min
Riso casimiro
45min
Maccheroni dell'alpigiano
45min
Spezzatino alla zurighese
50 Min
Asparagi con salsa olandese allo yogurt
30min
Biscotti di linz
3óra 15p
Uova sode
20min
Ragù di carne alla bolognese
1 Std. 30 Min
Torta di carote
1 Std. 10 Min
Salmone con salsa al mango, taccole e carote
1u.