Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
1
mazzetto di aneto fresco (circa 20 g), spezzettato, una piccola quantità messa da parte per la decorazione
of 1 mazzetto di prezzemolo fresco (circa 20 g), spezzettato, una piccola quantità messa da parte per la decorazione - 400 g di carote, pelate, a pezzi (3 cm)
- 80 g di cipolle, tagliate a metà
- 250 g di piselli surgelati, scongelati
- 300 g di riso a chicco lungo (ad es. parboiled, cottura: 20 minuti)
- 2 cucchiai di olio di oliva
- 650 g di acqua
- 2 cubetti di dado per brodo vegetale (per 0,5 l)
- 300 g di prosciutto, a fette, tagliato a strisce
- 4 pizzichi di pepe macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2177 kJ / 515 kcal
- Eiwitten
- 26.2 g
- Koolhydraten
- 76 g
- Vetten
- 10 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Insalata di mele e carote
5 min
Capuns grigionesi
35 Min
Zuppa di lenticchie in versione orientale
30min
Tri-tip di manzo con pannocchie e coste
Geen beoordelingen
Bocconcini di pollo e peperoni con pappardelle
40min
Orecchiette e broccoli alla marinara
45min
Panpepato lucernese
55min
Brunsli di Basilea
8 Std. 40 Min
Zuppa di rape
30min
Focaccia di ceci saporita
3h
Zuppa d'orzo grigionese
55min
Torta di carote argoviese
2h