Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pizzoccheri
- 150 g di formaggio di montagna grigionese
- 200 g di grano saraceno
- 150 g di farina
- 150 g di latte
- 2 uova
- 1 cucchiaino di sale, e 1 cucchiaio per l'acqua di cottura
- 3000 g di acqua
- 1 cucchiaio di olio di colza
- 150 g di patate, a pasta gialla densa, in Würfeln (1 cm)
Verdure
- 80 g di cipolle, halbiert
- 150 g di cavolo verza, in Stücken (3 cm)
- 6 foglioline di salvia fresca
- 80 g di pancetta, in Stücken (3 cm)
- 50 g di burro
- ¼ di cucchiaino di sale, nach Belieben
- 1 pizzico di pepe macinato, nach Belieben
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 100 g di foglie di spinaci fresche
- 80 g di panna (min. 30% di grassi)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3643 kJ / 871 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 74 g
- Vetten
- 50 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zuppa d'orzo grigionese
55 min
Knöpfli
50 min
Insalata di patate
1 godz. 5 min
Knöpfli all’aglio orsino
Geen beoordelingen
Salsa olandese
Geen beoordelingen
Crostata di mele
1h 15 min
Knöpfli
50 min
Pane all'aglio e alle erbe aromatiche
3h 30 min
Torta di pane
1h 20min
Capuns grigionesi
35 min
Lasagne al pesto, patate e fagiolini
2 godz.
Torta salata di spinaci e pomodorini
1 godz. 45 min