Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Patate
- 600 g di acqua
- 1 cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l)
- 1000 g di patate novelle
- ½ cucchiaino di sale
Salsa
- 40 g di cipolle, tagliate a metà
- 1 cucchiaio di senape in grani grossi
- 20 g di olio di semi di girasole
- 50 g di aceto aromatizzato alle erbe aromatiche
- 70 g di maionese
- 50 g di panna acida
- un pizzico di pepe macinato, a piacere
- 1 cipollotto con il ciuffo verde, a rondelle (3 mm)
Decorazione
- ½ mazzetto di prezzemolo a foglia liscia, fresco, le foglioline lavate e asciugate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1551.1 kJ / 370.4 kcal
- Eiwitten
- 5.2 g
- Koolhydraten
- 31.9 g
- Vetten
- 23.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rösti alla bernese
40min
Gratin di patate
1h 10min
Asparagi con patate
50min
Insalata nizzarda
40min
Uova strapazzate con spinaci e formaggio di capra
25min
Salsa al pomodoro
40min
Omini di pasta (Grittibänze)
2u. 10min
Cornetti con carne macinata
30min
Insalata di barbabietole
10min
Contorno di carote e piselli
35min
Insalata di patate
1h 5min
Insalata di carote
15min