Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta
- 300 g di farina
- 100 g di acqua
- 100 g di olio di semi di mais
- 10 g di sale
- 2 cucchiaini di lievito istantaneo per torte salate
Ripieno
- 50 g di Fontina a pezzi (2 cm)
- 150 g di salame, tipo Milano a pezzi (2 cm)
- 300 g di foglie di spinaci fresche, lessate e ben strizzate
- 150 g di ricotta fresca, scolata dal siero
- 50 g di panna, min. 30% di grassi
- 1 uovo
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1690 kJ / 404 kcal
- Eiwitten
- 14.7 g
- Koolhydraten
- 31.3 g
- Vetten
- 25.4 g
- Vezels
- 1.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Asparagi con salsa olandese allo yogurt
30min
Crostata di mele
1 Std. 15 Min
Focaccia con pomodori
40min
Insalata di gamberoni alla siciliana
40min
Cannelloni spinaci e ricotta
1h 30min
Verdure ripiene
1 godz. 20 min
Pizza Margherita
2 Std.
Crostata di mele
1 Std. 15 Min
Knöpfli
50min
Torta salata di spinaci
55min
Zuppa di zucca
35min
Hamburger di broccoli con salsa di rapanello
1h