Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g di cipolle, tagliate a metà
- 2 spicchi di aglio
- ½ mazzetto di prezzemolo fresco prezzemolo (circa 10 g), le foglioline lavate e asciugate
- 50 g di pane, del giorno prima, a pezzi (2 cm)
- 600 g di carne trita mista
- 1 uovo
- 1 cucchiaino di paprica dolce
- 3 cucchiaini di sale
- 800 g di patate a pasta farinosa, pelate, a pezzi (3 cm)
- 580 g di acqua
- 500 g di carote di vari colori, pelate, a fette (1 cm)
- 100 g di panna intera
- 2 cucchiaio di olio di oliva
- 20 g di burro
- 2 pizzichi di noce moscata in polvere
- 1 pizzico di cannella in polvere
- 100 g di vino rosso
- 1 cubetto di dado di carne per brodo (per 0.5 l)
- 200 g di mezza panna per salse, con 25% di grassi
- 4 cucchiai di marmellata di more
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3747 kJ / 898 kcal
- Eiwitten
- 38.6 g
- Koolhydraten
- 56 g
- Vetten
- 54 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Corona dei Re Magi
2h 15min
Riso con pollo e verdure
30 Min
Riso casimiro
45min
Hamburger di manzo ripieno di formaggio
40 Min
Cornetti con carne macinata
30 Min
Insalata di pasta
35 Min
Biscotti al vin brûlé
2u. 40min
Tortiglioni al pollo e olive nere
35 Min
Zuppa di zucca
35 Min
Salmone con salsa al mango, taccole e carote
1u.
Crespelle verdi al formaggio e prosciutto
55min
Biscotti milanesini
3 godz.