Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di formaggio Gruviera, in Stücken (3 cm)
- 1000 g di patate a pasta farinosa, geschält, in Scheiben (2 mm)
- 1 spicchio di aglio
- 150 g di latte
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- ½ cucchiaino sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 20 g di burro, in Flocken, und etwas mehr für die Auflaufform
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1448 kJ / 348 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 21 g
Alternatieve recepten
Riso casimiro
45p
Torta di carote argoviese
2h
Filetto di maiale in crosta
1óra 15p
Crostata di formaggio Gruviera
Geen beoordelingen
Riso Casimiro (8 porzioni)
1óra
Asparagi con salsa olandese allo yogurt
30p
Insalata di patate
8 godz. 45 min
Manzo alla Stroganoff
45p
Biscotti milanesini
3h
Insalata di patate
1hod. 5min
Spezzatino alla zurighese
50p
Insalata di broccoli con pinoli
5p