Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di formaggio Gruviera, in Stücken (3 cm)
- 1000 g di patate a pasta farinosa, geschält, in Scheiben (2 mm)
- 1 spicchio di aglio
- 150 g di latte
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- ½ cucchiaino sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 20 g di burro, in Flocken, und etwas mehr für die Auflaufform
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1448 kJ / 348 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 21 g
Alternatieve recepten
Focaccia con pomodori ciliegino
2 Std.
Verdure ripiene
1h 20min
Insalata di carote
15min
Bocconcini di pesce con salsa tartara
50min
Parmigiana di melanzane
2 Std.
Verdure ripiene
1h 20min
Treccia bernese
1 godz. 45 min
Insalata di patate
1 Std. 5 Min
Insalata di pasta
35min
Torta di carote argoviese
2 Std.
Spaghetti alla carbonara
30min
Involtini di pollo con pesto di pomodori secchi
50min