Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di formaggio Gruviera, in Stücken (3 cm)
- 1000 g di patate a pasta farinosa, geschält, in Scheiben (2 mm)
- 1 spicchio di aglio
- 150 g di latte
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- ½ cucchiaino sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 20 g di burro, in Flocken, und etwas mehr für die Auflaufform
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1448 kJ / 348 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 21 g
Alternatieve recepten
Cake al limone sofficissimo
1 godz. 30 min
Insalata di patate
1h 5min
Spezzatino alla zurighese
50 min
Rösti alla bernese
40 min
Polpettine al sugo con purea di patate (8 porzioni)
1 godz. 30 min
Gratin dauphinois
50 min
Lasagne
2 godz.
Zuppa di porri e formaggio
30 min
Flammkuchen con patate
1 godz. 30 min
Maccheroncini al forno con melanzane e pomodorini
30 min
Insalata arcobaleno veloce
10 Min
Cornetti al prosciutto
35 min