Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di acqua
- 700 g di polpo fresco intero
- 400 g di patate, pelate e a pezzi (3-4 cm)
- 1 mazzetto di rucola, lavata e asciugata
-
250
g di pomodori datterino a metà
of 250 g di pomodori ciliegino a metà - 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe bianco, in polvere
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 2 cucchiai di aceto balsamico
- Voeding
- per 4 porzioni
- Calorieën
- 4949 kJ / 1183 kcal
- Eiwitten
- 85.7 g
- Koolhydraten
- 82.9 g
- Vetten
- 58.8 g
- Vezels
- 10.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Verdure ripiene
1 Std. 20 Min
Gnocchi di patate
1h 15min
Tiramisù
5h 40min
Polpettone di carne ai funghi
1 Std. 30 Min
Seppie con i piselli
40 Min
Insalata di riso
40 Min
Minestrone
45 Min
Pesto alla genovese
20 min
Spaghettini al sugo di cozze e vongole
1h 5min
Pizza capricciosa
1h 35min
Focaccia al rosmarino
2 godz. 30 min
Confettura classica
55min