Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 carciofi
- 1 limone
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- ½ - 1 spicchio di aglio
- 1 pizzico di sale
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di vino bianco, secco
- 300 g di acqua
-
½
cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l)
of 1 cucchiaino raso di brodo vegetale, fatto in casa
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 668.5 kJ / 159.7 kcal
- Eiwitten
- 3.1 g
- Koolhydraten
- 3.5 g
- Vetten
- 10.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto ai broccoli con parmigiano reggiano alle nocciole
40 min
Polpette al sugo
45 min
Cavolfiore gratinato
55 min
Vellutata di zucca, riso con pesce e verdure, crumble di mele e pere (Svizzera)
1 Std. 30 Min
Torta di spinaci e carote al vapore
Geen beoordelingen
Carciofi alla romana
50 min
Crostini con funghi e Fontina
35 min
Contorno di peperoni al vapore
40 min
Cavolfiori gratinati
50 min
Spezzatino di manzo
1h 50 min
Verdure al vapore
20 min
Crostata di marmellata
1h 10 min