Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 carciofi
- 1 limone
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- ½ - 1 spicchio di aglio
- 1 pizzico di sale
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di vino bianco, secco
- 300 g di acqua
-
½
cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l)
of 1 cucchiaino raso di brodo vegetale, fatto in casa
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 668.5 kJ / 159.7 kcal
- Eiwitten
- 3.1 g
- Koolhydraten
- 3.5 g
- Vetten
- 10.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Polpette al sugo
45 min
Torta di mele
1sa 30 dk
Brodo vegetale in pasta vegano
1h
Insalata di fagiolini con pancetta
40 min
Minestrone
45 min
Pesto alla genovese
20 min
Cavoletti di Bruxelles con pancetta e mandorle
40 min
Tagliolini alla zucca
1sa 20 dk
Carciofi alla romana
50 min
Salmone con salsa al mango, taccole e carote
1h
Risotto ai funghi porcini con brie
35 min
Purea di patate
45 min