Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 cipolla, tagliata a metà
- 1 spicchio di aglio
- 20 g di olio di oliva
- 1 scatola di polpa di pomodoro, a pezzi (400 g)
- 140 g di acqua, extra per cuocere la pasta
- 500 g di peperoni misti, a bocconcini
- 1 ½ cucchiaino di sale, extra per cuocere la pasta
- ½ cucchiaino di pepe macinato
-
1
cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale
of 1 cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l) - 1 ½ cucchiaino di basilico secco
- ½ cucchiaino di maggiorana secca
- ½ cucchiaino di timo secco
- 600 g di filetti di petto di pollo, senza pelle, a cubetti (circa 2-3 cm)
- 500 g di pasta (pappardelle)
- 25 g di amido di mais (maizena)
- 200 g di panna
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2497 kJ / 596 kcal
- Eiwitten
- 37 g
- Koolhydraten
- 70 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 7.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Polenta con salsa alla panna e champignons
50 min
Spaghetti cinesi con verdure e filetto di maiale
50 min
Frittata con carne macinata e composta di mele e barbabietole
1h 10min
Spaghetti alla carbonara
30 min
Couscous con triglie rosse e peperoni
30 min
Stufato di pollo alla senape
40 min
Stufato di maiale alla greca
Geen beoordelingen
Trote con riso alle verdure
45 Min
Pollo con riso alle zucchine e carote
45 Min
Spezzatino alla zurighese
50 min
Manzo alla Stroganoff
45 Min
Crostata di formaggio Gruviera
Geen beoordelingen