Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Stampo
- burro, non salato q.b. per imburrare
Impasto
- 175 g di farina bigia
- 80 g di burro, non salato, a pezzi (2 cm)
- ¾ cucchiaino di sale
- 60 g di acqua
Ripieno
- 150 g di formaggio Gruviera, a pezzi (3 cm)
- 500 g di cipolle, tagliate a metà
- 40 g di burro
- 200 g di panna intera
- 2 uova
- 5 rametti di timo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 1 cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di noce moscata in polvere
- 1 pizzico di pepe macinato
- 100 g di cipolle (ad es. gialle, rosse e scalogni), a rondelle (3 mm)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3342 kJ / 805 kcal
- Eiwitten
- 21.6 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 61 g
Alternatieve recepten
Salsa french dressing
20 min
Treccia bernese
1 godz. 45 min
Cake al limone sofficissimo
1 Std. 30 Min
Rösti alla bernese
40min
Crostata di formaggio Gruviera
Geen beoordelingen
Quiche di asparagi
1 Std.
Feta al cartoccio
25 Min
Insalata di couscous
50 Min
Birchermüesli
1 Std. 10 Min
Crostata di mele
1 Std. 15 Min
Flammkuchen con patate
1 Std. 30 Min
Burro alle erbe aromatiche
5min